WINE2BYOURSELF
"WIJN IS BELEVING"

Over ons

Dat is wat wij doen bij WineB2B. Maar wij zijn niet alleen onszelf, maar ook ons netwerk. In de tientallen jaren dat wij in het vak zitten is er een groot netwerk opgebouwd bestaande uit: gepassioneerde wijnboeren, wijnkenners, horecaondernemers maar ook wijnliefhebbers.

Of je de wijn nou voor zakelijke doeleinden of particulier gebruikt, wijn moet een beleving zijn. Door goed te luisteren naar de wensen van ons netwerk hebben wij op het moment ruim 300 wijnen in ons assortiment. Rechtstreeks geïmporteerd bij de wijnboeren vanuit 17 verschillende landen.

Hierdoor geniet je van onze wijnselectie in verschillende horecagelegenheden, thuis op de bank, tijdens een housewarming of laat je andere genieten door de wijnen cadeau te geven. Om deze beleving te kunnen bieden draait het om originaliteit, identiteit en eigen smaak.

Vooral eigen smaak, wijnkopen is wijnproeven! Zo doen wij dat zelf tenslotte ook. Daarom verwelkomen wij jou graag in onze lounge! Proef en ervaar verschillende wijnen en laat je door ons meenemen in een unieke wijnbeleving. Langs zowel bekende als onbekende wijnen of moderne wijnen uit traditionele wijnlanden.

Tot snel bij ons in de lounge!

Peter & Vincent

Wine2byourself